freeedaaag

 
Hej hej hej! Idag så har det varit sjukt varmt och skönt. Man kan ju gå i linne och shorts utan att frysa!
Idag så är det i alla fall fredag och vi går bara till tio i ett. Efter skolan gick jag hem till Tuva med henne och spelade in en musikvideoo. Sen kom Filippa, Bella och Emma och hoppade studsmatta med oss lite.
Nu har jag precis varit på coop och köpt lite ointressanta saker, som cola och sånt. Haha.
 
Har också fått ganska ont i halsen och är ganska förkyld. Känns ju jättekul nu när det är varmt och jag ska tävla i gymnastik imorgon.. Får väl typ vila mig eller något. För jag tänker komma på tävlingen imorgon punkt slut.
Och jag tänker inte bli sjuk punkt slut.
Snart så ska jag ner och äta tacos med thee familyy. ♥
 
Ha det så bra så länge, kram.
 
biild från förra sommaren som jag tog.

med tuvaa och wiilma

Hejsaan! Idag så har jag varit i skolan. Vi hade typ någon mattegrej istället för idrott. Hade kanske valt idrott, venne. Haha. Efter skolan gick jag hem till mig med Tuva och Wilma. Vi åt nutellamacka ♥ Ja, vi vet att vi äter det lagom inför sommaren och stranden och så, haha. Men men. Sen gick vi upp och spelade lite sims och så.
 
På lördag så har jag gymnastiktävliing! Tagga, tagga typ. Och det är bara toolv dagar kvar till sommarloveet!
Har typ räknat ner från 40 dagar så det känns jätteskönt att det bara är tolv kvar! Dessutom så slutar mitt godisförbud på skolavslutningen, som vi har den elfte. Mitt godislöfte gäller liksom bara godis, jag får dricka läsk och så..
Kraam. ♥

sovmorgon

Gomorgon bloggen! Idag så har vår klass  sovmorgon till nio. Så sköönt! Vi fick sovmorgon för att vi hade föräldrarfika. Egentligen så slutade det typ kvart över åtta, och det är ju inte så sent, men ja. Det är i alla fall skönt! 
Kraaam. 
 

föräldrarfiika

Hej hej bloggeeen! Idag så är det tisdag och jag har varit i skolan, haha. Nej men.
På musik lektionen lyssnade vi på michael jackson, om ni vill veeta, haha.
Efter skolan så följde Emma med mig hemma och vi åt pannkaaakaa! Yeey. Nej men och så spelade vi The Sims.
Nu så ska jag snart på föräldrarfika i min klass. Vi ska typ fika och läsa berättelser. Ja, det ska väl bli lagom kul.
Men ja. Nu så är det baaaraaa 14 dagar kvar till sommarlovet! Så sköönt! ♥
 
Kram. ♥
min kaatt

today

Hej hej bloggen! Idag så har jag varit i skolan, som vanligt. I skolan fick vi också tillbaka fåra prov med fotosyntesen.. Det gick sådär, faktiskt.. Sen gick jag hem till mig med Emma och åt pannkakor och sedan åkte vi iväg till gymnastiken. Idag var det sista redskapsträningen innan tävliiing!
Nu är jag hemma och sa prova några avslutningsklänningar. Puss och kraam. :)

morsdag

Idag på morsdag så vaknade jag väldigt tidigt, halv åtta. Pappa var redan uppe och bakade scones så jag hjälpte honom med det. Efter frukosten med scones så gav jag mamma mina presenter, ett armband, lakrits stångar (eller vad man säger) och en teckning.
 
Sedan åkte vi iväg till Orminge för att kolla på en jeansjacka jag sett på Lindex. Fast såklart så hade de inte den haha. Efter Orminge hade vi sagt att vi skulle åka iväg till Farsta så det gjorde vi. I Farsta skulle jag kolla om Love Spell hade kommit in till Parelle, vilket den inte hade, leta efter en skolavslutnings klänning och fortsätta leta efter en jeansjacka. Så väl i Farsta sprang vi runt där och letade, haha. Det är ju så stort! De hade både en jättefin klänning och jeansjacka men såklart så var min storlek slut, alltid verkligen. Jeansjackan är jag lite tveksam på nu, faktiskt.. haha så jag köpte den inte. Men klänning hittade jag tyvärr på Cubus och man kan ju inte köpa från internet så, ja.. Lite synd. Men jag hoppas min storlek kommer in snart!
 
Efter Farsta skyndade vi oss iväg till ett släktkalas för att fira min faster och morsdag. Egentligen så skulle vi grilla, men det har ju typ ösregnat hela dagen idag så det blev inte så.
 
Efterrätterna som de bjöd på var i alla fall jäättegoda! Bild ett, eller vad man nu ska säga är vitchokladmousse med rabarber och jordgubbar. Bild två är en kladdkaka fast i muffinsform med grädde och jordgubbar.
                  
 
Innan vi åkte så släppte vi ut vår katt, Misse. Så när vi kom hem låg han dyngsur under en stol med dyna under vårt altantak. Haha, åh stackarn. Nu är han inne och sover i min säng.. myisgt..
 
Kraam. ♥

shoppingdag

hej hej hej bloggen!
Idag så har jag varit på gymnastiken, bara sju dagar kvar till en tävliiing! Yeey. Efter så åkte jag i alla fall till Sickla för att hitta några gymnastikskor, en avslutningsklänning och en jeansjacka. Fast jag hittade bara ett par gymnastikskor, haha. Jag hittade faktiskt en klänning men den fanns inte i min storlek i Sickla. Så efter vi inte hittat en jeansjacka eller avslutningsklänning åkte vi iväg till forum för att kolla om det fanns något mer där.
Och det fanns det inte, haha. Så ska kanske till stan imorgon eller något sånt för att kolla där.. Fast jag hittade ett par mjuka shorts och ett linne som jag köpte, ni kan vi så bild imorn kanske om jag hinner.
När jag kom hem var jag vääldigt trött och hade ganska ont i fötterna så mycket vi gått, haha. 
Det var också så väldiigt varmt så jag tog en glass, ja.
Nu ska jag i alla fall ner och kolla på tv med familjen, tror jag. Så ha det braa, puss hej. :)
 

orminge karneval

 
Hej hej bloggeen! Idag så är det äntligen freedaaag! På fredagar så slutar vi tio i ett vilket är bra. Efter skolan så gick jag Bella och Emma till Orminge Karneval, fast först gick vi hem till Bella och hämta pengar och sen hem till Emma för att hämta pengar. Sen tog vi bussen till Orminge. I alla fall så åkte jag världens läskigaste karusell typ, haha nej. Men man satt som typ i en båt och så åkte den liksom upp och ner. Den snurrade typ runt, så vi åkte upp och ner. Sjukt läskig, haha. Är fortfarande hes så mycket jag skrek när man var uppochner.. Sen kollade vi på lite saker och sen åkte vi hem. Jag köpte ett One Direction skal som ni får se imorgon tror jag, sen så köpte jag också en sur regnbågsrem men det behöver ni kanske inte se, haha. Men ha det så bra så länge så hörs vi senare! ♥
 

med tuva

Hej hej hej bloggen! Idag hade vi prov i skolan. So prov, yeey, not. Jag hoppas i alla fall att det bra, det var ganska så många frågor så några rätt får jag väl i alla fall, haha nej men. Idag så slutade vi tidigare i skolan också vilket är skönt. I vanligt vis så slutar vi halv tre men vi slutade halv två idag för att vår fröken skulle på någon kurs. 
 
Efter skolan så gick jag hem till Tuva och är där och äter mellis nu, och choklaaadsniittaaar! 
Älskar deras chokladsnittar, haha. 
 
Kram. <3

onsdag

Hej hej bloggen! Idag är jag sjukt trött, haha. 
Det är inte så mycket som hänt idag än så länge eller vad man ska säga. Jag har varit i skolan och sen gick jag hem. Nu kollar jag på Top Model. Så ja, vi hörs senare. 

grillfest

Hejhej hej! Idag så har vi en ganska lång dag, till tre. De sista lektionerna var ändå ganska helt okej, på engelskan diskuterade vi ordet typ och att svenskarna säger ordet typ i onödan (så tycker i alla fall min lärare), fast jag tycker om ordet typ, haha. Och på musiken försökte vi laga en klocka, fick skäll. Ja typ det. Ni som har läst min blogg måste nog tro att min klass är sjuk och att våra musik lektioner är ännu sjukare, haha. Efter skolan gjorde jag läxan hemma hos Wilma och samtidigt åt jag glass, hehe. Sen åkte jag iväg till en park och var på en grillfest som min lillebrors klass hade. Vi spelade brännboll och hade tips promenad och åt grillad korv. Så ja. Det var väl min tisdag! kraaam. 

dimma

God morgon bloggen! Idag så är det måndag och jag är jättetrött verkligen.
Sen så är det väldigt mycket dimma, som ni kan se på bilden.
Idag i alla fall så följer Emma med mig hem för att sen åka till gymnastiken.
Pussokram.


söndag

Hejsan bloggen! Idag som sagt var jag med Tuva ett tag. Vi spelade Just Dance 4, spelade in två videos och spelade The Sims 3. Egentligen så skulle vi också plugga till ett so prov, men ja vi orkade inte så haha. Vi hade lite mysiigt och åt kladdkaka ocksåå.
Åkte hem ungefär vid två för att de skulle iväg till ett släktkalas och fick plugga hemma istället. Och ja, det var väl kul, nae. Idag så kommer mamma hem om typ en timme och då så ska jag kanske ut och springa med henne.
 
Min katt Misse är typ helt borta, vi har inte sett han sen fredag kväll.. Känns lite scary. Hoppas att han kommer tillbaka i alla fall!
Pussokraaam.

danmark

God morgon bloggen! Eller nej, det är inte morgon precis då men i alla fal..
Igår så satt jag uppe tills hela esc var slut och när jag gick och la mig var jag hur trött som helst, haha. Och tyvärr så vaknade jag typ halv sju.. Som nog alla vet så vann Danmark det här året av esc, så grattis får man väl säga till Danmark och Emmelie de Forest!
Robin fick inte så bra poäng av de andra länderna, vilket var synd men ja. Vi vann ju förra året så mm.
 
Idag så ska jag och Tuva göra något, vi ska typ läsa läxan och sen ha kul, haha. Wilma är på Grönan idag, två timmar tidigare innan det öppnar! Så fuuusk! Skulle också vilja vara där nu, fast tyvärr så får inte min pappa VIP biljetter till Gröna Lund, haha.
 
Pussokram. ♥
Graaattis Emmelie de Forest!

eurovision song contest

Hej hej bloggen! Kom hem från Agnes kalas för ett tag sen, och ja det var väl kul. Nu sitter jag i soffan med pappa och lillebror och kollar på esc.  Vi får väl se vem som vinner? Haha, nej men ha det så bra! 

farsta centrum

Hej hej bloggen! Idag så åkte mamma iväg till hennes syster för att typ ha en liten tjejhelg tillsammans, tror jag.
Senare så åkte jag, min lillebror och pappa till farsta centrum för att kolla på en vs body mist som jag tänkt köpa.
Fast den var inte inne i lagret så den skulle typ komma om en till två veckor. Om ni undrar så är det Love Spell som jag vill ha, eller vad man säger.
 
Senare idag så ska jag iväg på ett kalas klockan sex och sen så ska jag kolla på ESC med min lillebror och pappa då. Vädret idag är inte så bra då, dimma och det blåser lite. Det känns som om det ska regna men det gör typ inte det, men snart kanske? Aja. xx
c på bilden, jag har tagit den

fredag

 
Hejsan bloggen! Idag så är det äntligen fredag och det är typ helt cozziee. I skolan idag så var vi med några från en förskola, som vi har varit de senaste fredagarna men men. Det var sista gången idag och de hade ritat teckningar till oss, jag e typ läskompis till en jättegullig tjej. Haha, var så sött när man fick teckningen.
Efter skolan i alla fall så följde Wilma med mig hem och vi spelade the sims 3 årstider och hoppade studsmatta.
Sen åkte jag iväg till Orminge med mamma och köpte en present till en kompis och ja, lite mat, haha. Nu är jag hemma och har precis ätit hamburgare med familj och nu hade jag tänkt måla naglarna.
xx
copyright på bilden, ok.

smoodie


imorgon

hej hej bloggen!  Imorgon så är det äntliigeeeen fredag och det är bara 26 dagar kvar till sommarlovet. ♥
Allting känns typ så bra nu, sommaren har kommit och snart är det sommarlov, fredag imorgon.. och sen typ är jag bara glad, haha. Egentligen vet jag inte vad jag ska blogga om men tänkte typ uppdatera lite bara.
I helgen så åker mamma bort till sin syster för att ha lite kul med henne och jag är själv med pappa och min lillebror. Vi ska väl antagligen kolla på Eurovision Song Contest. Vilka hejar ni på där? Jag hejar typ på Sverige och ja.. kanske Danmark har bara typ sett hälften av första semifinalen så ja. Men idag är det väl andra semifinalen?
 
Iaf så blev det här inte något intressant inlägg, haha. Men ja. Puss hej.
gaammal bild -

no prov

Hej hej hej bloggen! Idag i skolan så hade vi NO prov och ja, det gick väl lite sådär.. Aja, det blir säkert bra. Efter skolan idag, vi slutar halv tre så följde jag och Tuva med Wilma hem. Nu äter vi mellis och ska sen typ spela The Sims. Haha, det känns som att jag alltid berättar om att vi ska spela The Sims.. Till mellis idag äter vi i alla fall lussebulle, haha. Puss hej. 
 

mellis mys

Hej hej bloggen! Idag efter skolan som vi slutade  tio i två så följde jag med Tuva hem. Nu sitter vi och spelar The Sims 3, som vanligt, hehe och äter nutella macka med mjölk. Tänkte bara uppdatera lite nu. Så vi hörs sen, xx. 

god morgon

Hej hej bloggen. Idag så ska jag till tandläkaren, jippi. not. Ska dit nu snart så jag fick lite sovmorgon eftersom att jag egentligen hade börjat gå nu till skolan, kanske lite tidigare då. Men sen så är det ju också bra att börja morgonen med varm choklad och mini marshmallows? Det är ju jättenyttigt. I alla fall så kommer jag komma tillbaka till skolan vid lunch ungefär så ja. Men hejdå. (:

NEW IN

necessär från kicks typ 49:-
 
magnet nagellack från kicks 49:- tror jag
 
ansiktsmask från h&m typ 29:-

HEMGLASS

Hej heej! Idag så är det måndag och jag var jättetrött på morgonen. I skolan så var några från vår klass och några andra klasser på GIH och tränade gymnastik. Lite sådär för de var sjukt dåliga på att passa. Sen åkte jag iväg till gymnastiken efter skolan med Emma. 
 
Nu är jag hemma och har precis köpt glass i glassbilen. Vi köpt High Five och Spookies. Men ja. Puss hej

HISS/DISS

God morgon. Idag så tänkte jag typ köra någon sån här hiss/diss, eller vad man säger. Så ja, vi kör!
 
Hollister/Abercrombie
Sommar/Vinter
JB/1D
Shorts/Kjol
Äkta converse/Oäkta converse
Cola/Fanta
Chips/Popcorn
Dator/Mobil
Regn/Snö
Mjukglass/Kulglass
Vänner/Familj
Armband/Halsband
Dag/Natt
Cykla/
Mörk choklad/Vit choklad
 

Nacka Forum

Hejsaaaan bloggen! 
Idag så var jag och Darne i forum, egentligen så skulle vi vara hos mig och typ fotografera men det blev inte så. Vi åkte istället till Nacka Forum. Nu ska vi äta hamburgare hos mig, så ah. Puss hej. 
bilder på vad jag köpte kommer sen :)
världens godasteee frapino som vi åt. 

SNABBT

 
Hej hej bloggen! Snart så ska jag iväg till gymnastiken men tänkte bara uppdatera lite innan.
Idag så ska jag och Darne, som bloggar på darnez.blogg.se kanske göra något, typ. Haha, eller vi ska. Men ja.
Det här blitt ganska snabbt inlägg men uppdaterar mer efter gymnastiken, så vi hörs. xx
 
finaste darne ♥
 

STARTREK

Hej hej bloggen! Har kommit hem, eller kom hem  ungefär vid nio men men. Kom i alla fall hem från bion för ungefär en timme sen och den måste vart ganska lång för vi gick in vid typ 6 tiden och kom ut halv nio. Så typ två och en halv timme. Fast det var ju mycket reklam också. Men filmen var faktiskt ganska bra, jag kanske inte ska säga så mycket? Men men. 
Video om vad jag köpte i nacka forum kommer imorgon så ni vet. Kraaaam. 

PREMIÄR

Hejsan bloggen! 
Nu har jag varit i Nacka Forum och köpt lite saker som ni kommer få se i en haul sen. I alla fall så ska jag iväg på bio premiär med filmen Star Trek In to darkness med pappas sida, och ja vi är åtta så att ni inte tror vi typ är 20 som ska kolla på samma bio i en biosalong, haha. Men men. Kraaam. 

IGÅR

Hej hej bloggeen! Igår hann jag inte blogga för att jag kom hem ungefär vid åtta och då så åt vi mat och ja, sen kollade jag på en 1D film som sändes i tvåan och sen var jag jättetrött så då gick jag och la mig, haha.
Men som sagt, igår så åkte jag till landet för att fixa lite så att vi kan vara där i sommar och fira min faster. Det var ganska kul och det var faktiskt första gången jag var där för i år.
Häär nere får ni se lite bilder från igår. (:
 
Några typ godisar som jag har blivit helt kär i. ♥
 
Tåårtaaan.
 
 

G O D M O R G O N

God morgon allihopa! Idag är det torsdag och det är så skönt att man är ledig två dagar extra. Idag så vaknade jag typ vid halv åtta och åt sen frukost. Vi ska iväg till landet idag så det är därför vi är uppe så tidigt och så. På landet ska vi väl typ städa lite, så att man kan vara där, haha. Men men. Puss hej.

One Direcion

Är sjukt sur på att jag inte får gå på konserten med One Direction.. Åhh vad jag skulle vilja va där nuu. Så därför så kollar jag på men 1D film som jag fick av en tidning, Julia och äter fruktsallad. 
Men nu är det ledigt i fyra dagar och det är så sköönt. Kraam. 

SOMMAR

Alltså, nu är sommaren verkligen här! Åh, vad skönt väder det var igår och idag. Man kan ju gå i bara shorts och linne. 
 
Idag, i alla fall så har jag varit i skolan. Musiken är typ helt crazy. Det ända vi typ gör är att lyssna när vår musiklärare spelar gitarr, eller ja. 
Alla pratar och skriker och sjunger osv.. Och kör the cup song! Haha. Efter skolan åkte jag och fikade med farmor & farfar och lillebror. Sen åkte jag till gitarren och nu har jag mest hoppat stuudsmaaattaaa! 

IDAG

Idag så var jag i skolan typ halva dagen för att några från vår klass åkte iväg till HIG och tränade gymnastik. Var ganska kul, men lite lätt eftersom jag går på gymnastik och ja. Sen efter skoldagen åkte jag hem med Emma och åt pannkakor. Sen åkte vi iväg till gymnastiken och nu är jag hemma. Men kram. 

Smoodie

Godmorgon! Idag vaknade jag typ vid halv sju och jag var jättetrött.. Asså usch. Sen så gjorde jag en smoodie idag till frukost för att, ja. Snart jag jag iväg till skolan snart så ja. Kraaam. 

the cup song

mm vet att man talk & walk i slutet men mm, glömde.


the cup song

mm vet att man talk & walk i slutet men mm, glömde.


CIRKUS MAXIMUM

Hej heej! Såg på cirkus maximum idag vid ungefär 2. Vi bestämde det bara lite spontant idag, haha. Men ja. Det sista numret var helt sjukt! Alltså det var stora typ hamstehjul, fast så att människorna då kunde springa i de. Sen så var det en stång emmellan hjulen och så sprang två killar runt där, alltså om en var nere så var den andra typ uppe i taket. Men ja. Puss & Kram. 

z


GYMANSTIK

Hej hej bloggen! Idag så har jag varit i gymnastikhallen ungefär från 11 till fyra, och bara kört gymnastik. Det är därför jag inte hunnit uppdatera idag.. Men men. Efter jag varit på gymnastiken så åkte jag hem och typ slappade lite, haha. Sen åt vi middag och nu har vi kollat på film, Fullt hus 1. Det har inte hänt så mycket idag, så det har mest varit en vanlig lördag.
 
Sen så är jag skit sur. Eller sur. Jag beställde ett skal på fyndiq, typ världens snyggaste skal. Haha. Men det har inte kommit, och det har gått 2 veckor. Pappa har mejlat två gånger men han har inte fått något svar.. Usch. Hatar sånt när sakerna som man beställer aldrig kommer, inte för att sånt har hänt mig förut men det är i alla fall sjukt tråkigt. Får väl hoppas att skalet kommer snart!
Puss & Kram. ♥
 

fredagskväll

Hej hej! Nu så sitter jag kollar på Fullt hus 2. Haha ganska rolig film faktiskt! Och så äter vi också sandwich, asså åh vad gott! Saknar sommar så mycket när jag äter den glassen. 
kraam. 

FRIDAAAY


THURSDAY

Hej hej bloggen! Idag så är det torsdag och jag har inte gjort något speciellt. Åkte till Orminge och köpte en tidning som handlade om One Direction men mm. Imorgon så är det äntligen fredag igen och det känns jäättesköönt! Och det är bara några dagar kvar till skolavslutningen, typ runt 30-40 dagar va? Läääängtaaar!
Men kram kram. ♥
  

TODAY'S OUTFIT


haul


GOD MORGON

 
 
 
Fotograferade lite förra helgen på vår blommor eller vad man ska säga, haha. Men men.
God morgon på eeer! Idag så har alla ledigt eftersom det är 1 Maj och det är sjukt skönt. Jag vaknade redan vid halv åtta idag, haha. När man äntligen har sovmorgon så vaknar man alltid så tidigt, det är i alla fall så för mig.
Men den här morgonen har jag smsat med darne och spelat the sims - årstider. Mamma och jag ska antagligen till stan idag, vi ska bara äta och så. Kraaam.