videoblogg


grilla marshmallows

Haaai! Grillar lite marshmallows med brorsan och hans kompis nu. Det är sjukt gott! Mer uppdatering sen. Pusshej. 
 

favorit shorts

Heej! Sitter hemma hos Wilma och äter ostkaka, glass och jordgubbar på altanen. Alla dagar här börjar alltid med dåligt väder men sen mot typ elva så blir det typ 25 grader, haha. xoxo.


10 sanningar om mig


sommarkrysset

Hej alla fina! ♥ 
Sitter och kollar på sommarkrysset med familjeen och farmor och farfar och äter marabouuuu ♥ Brukar ni vara med på kryssen de  har? Jag brukar väl inte ringa, om jag skulle så brukar jag göra det på sista krysset, haha. Pusshej. 
 
 

båteen

Hej! Har varit ute med båten nu med familjen och farmor och farfar. Det blåste sjukt mycket, det var kallt och ah så det var inte precis bäästa åkturen då men men. Vi skulle också försöka hitta någon stans att fika, typ på en klippa men det blåste så mycket så vi fika i båten istället, haha. 
 
Har i alla fall kommit hem nu och ska borsta mitt hår för att det blev väldigt tovigt efter båtturen. Det har blivit jättelångt så ska klippa mig på måndag. :) xoxo
 

till landet

Heej! Åker till landet nu och kommer sova över där till imorgon med familjen. Farmor och farfar är också där och min katt misse. Har saknat han sjuukt mycket! Äntligen får jag träffa han, haha. Han stannade kvar på landet med farmor och farfar. Som vanligt så börjar dagen med molnigt men det har inte blivit soligt än så får se hur det blir. Fast det kanske är sol på landet. 
 
 

myys

 
 
 
Hej hej! Har ätit hamburgare med familjen nu. Vi satt ute på altanen och hade det mysigt, haha. 
Älska hamburgare alltså. ♥ 
Sen så grillade jag marshmallows med Wilmaa! Sjukt gott. Wilma tappade också en av sina marshmallowsar i grillen, haha. Den håller typ fortfarande på och brinna upp. xD Nu har hon i alla fall gått hem, ja vi bor grannar. Ikväll så ska jag kolla på One Direction filmen - The Only Way Is Up. Men nu så ska jag ut och hoppa studsmatta lite, så vi hörs. ♥
 

ostkaka, glass och jordgubbar

 
Heej! Sitter hemma hos Wilma och äter ostkaka, glass och jordgubbar på altanen. Alla dagar här börjar alltid med dåligt väder men sen mot typ elva så blir det typ 25 grader, haha. xoxo.

pannkaka

Hejhej! Idag är det fredag och det firas med pannkakor. Inte för att jag har något och fira då. Varje dag är ju typ som en lördag för mig. Haha. Wilma har också kommit hem från hennes landställe så jag är med henne nu. Ha det bra ♥


new in

starnails - Nordic Cap. Willys 9:-
 
stargloss - Nordic Cap. Willys 9:-
Kanske inte så speciella grejer, ett nagellack och ett läppglans från Willys men alla har ju typ köpt sånna så jag tänkte, varför inte prova? Haha men i alla fall så var det de jag köpte.
Kramopuss. ♥
 
 

sushi

 
Hej hej! Åkte iväg med pappa och köpte sushii! Älskasushi alltså. ♥ Haha, min kompis äter tolvbitars sjukt snabbt och hon är 11 år.. 
I alla fall så köpte jag också två saker från Willys som jag visar senare ikväll. Ha det bra! ♥

raiiin

 
 

Hej hej! Gick ut och fotograferade med min system kamera nu. Helt plötsligt så började det regna så det blev inte så många bilder då, haha. För ni som undrar så fotar jag med Nikon D3100.
 Har inte hänt så mycket speciellt idag precis. Har kommit till säsong tre på pretty little liars, bokat en tid då jag ska klippa mig och hoppat studsmatta.
 Vad har ni gjort idag än så länge då? :)

bästa låten just nu

Bästa låten just nu. ♥ Älskar den typ, haha.

bildbomb

Kommer en bildbomb från idag nu! Och jag har tagit alla bilder.
rabarberpaj som vi åt för att fira pappa :)
Som sagt så fyller min pappa år idag och vi har firat honom nu och han har öppnat presenter. Ska ner och kolla på tv nu med familjen men vi hörs snart. xx
 
 

fotograferaaa

 
Hej! Ska ut och fotografera nu för det blev ju jättesoligt och varmt! Man kan ju knappt vara ute, haha. Så sa jag också igår men jaja. Bilderna kommer säkert ut på bloggen sen. 

nu allsång på skanseen

Haiii! Varit och köpt presenten till pappa nu med mamma. Vågar typ inte säga vad jag köpt i fall han typ går in på min blogg nu eller så, haha. Men det får ni vet imorn!
Det har varit sjukt varmt idag, typ dött av värmen.. xD Men nu så ska jag ner och kolla på första typ delen eller så av allsång på skansen. Så ha det bra så ses vi imorgon ♥
 
 
 

fruktsallad med mammaa ♥

Hej hej! Mamma har kommit hem från jobbet nu och vi gjorde typ en fruktallad lite sådär, haha. Snart så ska vi åka och köpa en present till pappa. Haa det braaa! 
 
 

sitter i soleen

Hej! Sitter i solen och typ försöker fixa en bloggdesign. Vet inte om den kommer bli så snygg, haha.
Imorgon så fyller pappa år så då så ska mamma och jag åka iväg och köpa några presenter till pappa, och ja vi har köpt lite redan så ni får inte tro att vi kol på att köpa presenter till min pappa nu, haha.
Kraaam. ♥
biild från w♥it


Sissel och Tuva

 
 
 
 
 
 
Hej hej bloggen! Idag så har jag varit med Sissel och Tuva. Har saknat Sissel jättemycket! Har inte sett henne sen jag gick i ettan.. Vi har typ ätit glass, hoppat studsmatta, förstört en bänk och typ byggt upp bänken igen.. haha. Vi skulle hoppa från den men den gick sönder och ja..
 
Nu så har jag ätit middag med de och vi ska typ åka och baadaaaa. ♥

gröna lund

 
Heeeej! Har varit på grönan hela dagen nu! Från elva till åtta.. Så länge de hade öppet. 
Jag hade i alla fall jättekul och så, haha. Jag åkte också Eclipse med min lillebror, har redan åkt den med Darne då men ah. Jag tycker inte den är så rolig, man bara åker runt och så. Jag tycker faktiskt att typ den lilla slänggungan är roligare. Men men. Vi åt ben & jerry också och jag tog baked alaska, vaniljglass, vitchoklad och marshmallows. Sjuuuukt gott! ♥
 
Nu är vi påväg till landet igen, typ en timme kvar, woho. Imorgon så ska jag vara med Sissel och Tuva. Har saknat Sissel sååå mycket! Ska bli jättekuul ♥
Kraaam 

på grönan

 
Hej hej! Sitter i en resturang på grönan nu. Är här med min familj, så ni vet. Jag har väl typ än så länge åkt twister, vilda musen, kvasten, jetline och kärlekstunneln, haha. Efter maten ska jag och pappa typ åka frittfall och gå i spökhuset. xx

mys

 
Hej hej! Sitter i soffan och kollar på bröllopsfotografen typ med farmor och farfar och min familj. Ska smaka strawberry icecream nu, typ såndär loka. Tycker ni de är gott? 

minigoolf

 
 
Hejhej! Har kommit hem nu efter vi spelat minigolf. Haha, det gick väl sådär för jag sist.. men det behöver vi inte prata om.. xD 
 
Det var är ganska mulet idag och blåsigt. :( 
När vi åkte hem från minigolfen så såg vi glassbilen så vi köpte ett paket glass! ♥ 
Nu ska jag äta glass och de vuxna ska få rabarberpaj, så hejdå 
 
smaaaack :)

resturang

 
Hej hej! Kusinerna åkte hem igår typ vid elva så nu är det farmor och farfar och min familj kvar här på landet, haha. Vi är på en resturang nu och ska äta lunch där. Sen så ska vi spela minigolf i blåsten, haha. Det blåser sjuukt mycket! 
xx

glad midsommar ★☆


midsommarstången och tårtaa

 
Hai haii! Har varit och dansat runt midsommarstången nu och har bakat en tårta. Vi ska fira pappa nu, men han fyller år den 26 juni. 
Vi har också ätit gott och så, haha. Efter maten så åt vi glass, jordgubbar och chokladsås. 
 
Nu så ska vi åka och bada igen och sen spela klubb. xx

midsommar frisyyr

 
 
Haii! På morgonen så åkte jag, mamma och pappa och typ badade lite, haha. Sen nu så ska vi snart äta och sen så ska vi åka till midsommarstången. Min faster gjorde en frisyr på mig till midsommaren typ, haha. Men den blev faktiskt väldigt fin! ♥ xx
 
 

glaaad midsommaraftoon!

 
 
Glad midsommaaar! Idag så är det midsommarafton och fredag. Jag vaknade typ vid nio typ och nu har jag ätit frukost. Kusinerna sover fortfarande men alla andra är vakna nu, haha.
 
På midsommarafton så brukar farmor & farfar, jag och min familj, och kusinerna åka till en typ väldigt stor gräsmatta och där finns det en midsommar stång och så kan man dansa runt den och spela fotboll och så är det tävlingar och så. Vad ska ni göra på midsommar? xx

haveeet

 
Cyklade till havet med mamma nu och nu står vi på bryggan och kollar över havet samtidigt som vi typ blir attackerade av mygg, usch för mygg. 
Det är i alla fall sjukt vackert nu på kvällen. ♥
Snart så kommer kusinerna och imorgon är det midsommarafton! xx

på landeet

 
Haii! Kom fram till landet för ett tag sen och och har ätit middag. Vi åt typ potatisgratäng med fläskfilé eller något sånt, haha. Farmor och farfar är här men kusinerna kommer typ vid nio ikväll. 
 
Det är så sjukt varmt, haha. Ush.. Fast sommaren har väl i alla fall kommit. xD
Vi måste ha på värsta fläkten här för att typ inte dö av värme, haha. 
Farmor odlar jordgubbar här så fick smaka en, de va sjukt goda. ♥ xx

till laaandeet!

Heyy bloggen! Idag så är det dagen innan midsommar, haha. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det men ja. Den här midsommaren, och som alla andra så ska vi fira den på landet med pappas sida. Idag så kommer vi åka ut till landet och ja. På morgon så vaknade jag typ vid tio, äntligen fick jag sova typ, haha.
Vi skulle tagit med vår katt, Misse till landet men han ville så gärna ut så vi fick köra han till farmor och farfar så de kunde köra ut honom för de skulle ändå åka snart. Sen åkte vi till forum och åt på Burger King och pappa gick in till systembolaget också och så.
 
Jag vill också säga graattiiiis till Agnes som fyller 11 år idaag ♥ Om du läser det här, så hoppas du får världens bästaste födelsedag idag. Grattis igen, världens finaste Agneees ♥ HÄÄÄÄÄR hittar ni Agnes finaaa blogg.
 
xx
 
 

bowling & boul

Heej hej! Vi spelade faktiskt boul och bowling, haha. Först åkte vi och spelade bowling och åt mat där. Jag tog fish & chips. Sen så åkte och spelade boul och drack cola. Jag kom typ fyra när vi spelade bowling, vi var 6 stycken. Sen på boul så spelade vi ganska många matcher i lag och så. Nu är vi hemma hos farmor och farfar och kollar på tv.
Kraaam. ♥

god morgooon

God morgon! Idag så ska jag typ göra något med mina kusiner och farmor och farfar. Vi ska antingen spela bool eller så ska vi bowla. Sen så ska vi äta på restaurang och så. Tror det blir bool för det är typ skitfint väder. xx

badaaat

Hej hej! Har badat med Emma och Tuva nu typ vid en badplats nära Tuva. Vi åt också glass och så. Jag var den enda so tog hallonglass, hahah. Nu sitter jag och de och kollar på pretty little liars efter vi badat. Det var ganska kallt typ, hah. xx

pretty little liars

Heeej alla! Sitter och kollar på pretty little liars med Emma och Tuva nu. Vi har ätit plättar och studsat studsmatta också om ni ville veta, haha. Jag typ älskar Alison, hon e typ så cool i pll, haha. Ha det braaaa! ♥

grönaaaaan

Hej hej hej! Har haft så sjuukt kul idag med Darne! <3 Jättebra väder, typ max 10 minuters kö och ba kuuul, haha. ♥ Vi åkte i alla fall alla 140 karuseller och så.. usch jag typ dog när jag åkte tilt, åkte insane och när jag va i spökhuset haha. Vi åt fish & chips och så åt vi mjukglass med strössel och så drack vi slush! Det var jättekul verkligen... om ni inte visste det, haha har typ sagt det hela inlägget.. xD Sitter hemma nu och kollar på typ säsong start på Lotta på Liseberg med familjen. xx

ben & jerry

Sitter och äter ben & jerry med familjeen. <3 Kommer bli smal, ba så ni vet, hha. Men ja, xx.

gymnastiklägreet klart

Hej hej! Har kommit hem från gymnastiklägret nu och är sjukt trött.. Även fast vi typ bara lekte sista timmen och så, haha. Har typ också världens träningsverk som jag fick igår.. tränarna sa faktiskt också att man typ skulle få träningsverk i låren som jag då har, haha. När vi slutade idag, klockan fem så var alla typ jättetrötta.. xD Vi kör ju gymnastik med typ tre pauser, en timme där man kan äta och resten så bara kör vi, wohooo! Nej men jag är också väldigt trött, haha. Idag så gjorde vi ungefär likadant som igår, vi hoppa trampolin och matta och trampet osv.. Fast vi berättade typ spökhistorier typ hela tiden så alla blev asrädda! Haha. När vi hade slutat och skulle gå från gymnastikhallen till bilen började det typ öshagla, eller vad man nu säger, hhaa. I alla fall så började det hagla jättemycket och det gjorde väl ganska ont när man fick de där hagel grejerna på sig så vi typ sprang in i bilen och ba "hjäälp", haha. Nu regnar det som tur bara men jag hörde typ för någon kvart sen värsta åskan och min gymnastiktränare (hon skjutsar mig hem) såg en jättestor blixt.. fint väder. Imorgon så såg jag på typ vädergrejen på min mobiltelefon att det skulle bli väldigt varmt och det är ju tur för jag och bästavännen ska till grönan! Ska bli sjukt kul! ♥ Längtar sååååå. kraam ♥

snabb

Ska åka iväg till gymnastiklägret nu men tänkte uppdatera lite nu, haha. Idag så är det söndag och det är inte värsta bra vädret då.. Har alltid bloggtorka på morgonen för vet typ inte vad jag ska skriva då, haha. Men måste åka iväg till lägret nu så vi ses senare då. xx

berättar om kalaset

Heej heej! Nu har jag kommit hem från Agnes kalas. Det var sjukt kul och vi hade det jättemysigt. Vi gjorde typ lite tävlingar, öppnade presenter och så. Efterrätten var jäättegood! Jordgubbar, jordgubbar doppade i choklad, ananas och glass. <3 Jag gav henne en shower gel med hallon lukt och två nagellack, om ni vill veta, haha. Sen så försökte vi få ut godis ur pinjatan, en jättegullig enhörning! Det gick väl sådär, haha. Men vi fick tillslut ut godis, haha. Ha det bra

tagga fest

Har kommit hem från gymnastiklägret nu och ska fixa mig inför Agnees fest ♥ Ska bli sjukt kul! På gymnastiklägret så badade jag, haha lite sent för första doppet då men ja.. DET VAR ISKALLT!! Fast det va typ nitton grader men ah.. Haha. Sen så tränade vi på dubbelvolter, handvolt volt, flickis, överslag, streck, pik, pik hel, pik halv, streck till rygg... ja, ganska mycket. Men vi hörs senare, xx

tagga gymnastikläger

God morgon allihopa! Idag så ska jag gå på ett gymnastikläger som min förening typ har. Vi kommer väl typ träna på gymnastik och så, haha. Jag ska gå innan lägret slutar för att jag ska på ett kalas 17.00 så ah. Fast jag missar bara när de grillar, heh. I alla fall så blir det såklart fint väder nu när jag ska vara i en gymnastikhall ungefär hela dagen... Lite synd.. Längtar såå sjukt mycket tills jag och Darne ska till grönaaaan! ♥ Bara två dagar kvar! ♥ blev ett litet kort inlägg nu då, xx

sol regn sol regn

Heej hej! Idag så har det regnat och sen blivit soligt och hållt på så några gånger, haha. Har i alla fall varit med två kompisar idag, tränat min arm som håller på att bli bättre nu.. efter två veckor.. och åkt till orminge med mamma för att köpa en present till en kompis. Fast jag tänker inte säga vad jag köpte, hha. Sitter och äter jordgubbar nu med familjen, myys. Imorgon så ska jag på gymnastikläger, får hoppas att det går bra med armen! Tagga, tagga, heh. xx

mini haul


ut på promenad med lova ~

 

från igår

Godmorgon! Hann inte blogga igår kvällen för att jag åt på resturang med familjen ganska sent, i alla fall så åt vi på O'learys. Det är väldigt braa mat där, haha. Sen så får man ju popcorn helt gratis när man beställt dricka. 
Jag tog fish & chips, om någon ville veta hha. 
Innan vi åt på restaurang så va jag ju med farmor och farfar i forum. Jag köpte ett par rosa shorts från kappahl, en hallon body butter från the body shop och en One Direction tidning från typ någon tidningsaffär. Sen så åt vi glass och så. 
 
Nu är jag i alla fall vaken och idag regnar det också, får se vad jag kan göra. xx
 

reegn

Usch och usch. Hatahata när när det regnar. Det  är ju summeeer, haha. Imorgon så ska det typ också regna tror jag :( Ska snart åka och shoppa med farmor snart. xx
 

godmorgon

Godmooorgon alla fina läsare! Idag så regnar det och är ganska kallt hos mig :( Vaknade klockan halv sju idag.. haha, men somnade om sen och vaknade sju. Är väldigt trött nu pga det, hah..
Ska i alla fall åka till farmor och farfar snart och äta lunch där och så. Kanske åker och shoppar med farmor eller något sånt, haha får se.
 
Längtar sjukt mycket till jag ska åka till grönan med bästavännen, darne. ♥ Vi åkte dit förra året också och det var jättekuul så det kommer säkert bli det det här året också, haha. Ha det braa så länge, xx.
 

glassmys

 

sushi

 
Hej hej har ätit sushi med wilma för ett tag kock kommit hem från simhallen nu :) Det var sjukt kul och vi var typ helt ensamma för att de flesta slutar skolan idag. Kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov, haha. 

simhallen med wilma

Godmorgon! Idag är det första sommarlovsdagen och jag ska till simhallen med Wilma. Ska bli sjukt kul :) Ska komma till henne klockan nio men förra gången när jag kom nio så hade de precis vaknat, haha. 
Det ska också bli väldigt varmt idag hos mig, 22 grader. ♥
 
Igår var jag också i forum med pappa och köpte en resväska och jag köpte en present till han för han fyller år snart. Sen när vi kom hem så åt vi jordgubbar och glass. xx
 

sommarlov

Åhh, äntligeeeeeeeen sommarlov! ♥ Har längtat så sjukt mycket och nu är det sommarlov!
älskaälska livet just nu, haha.
I alla fall så kan jag berätta lite om hur vi gör på skolavslutningen på min skola. Först så går vi ut till en scen vi har där, inte så sådär cool utan typ ganska låg träscen. Där pratar rektorn lite först och sen är det uppträdande och så.
Sen går vi in till våra klassrum och så pratar fröken lite, haha. Sen brukar vi tpy få några presenter och fika lite. Den här gången så sjöng också några tjejer låten sommarlov tillsammans, och jag var med. Och sen får vi typ gå hem, haha. Men nu är jag hemma och har ätit pannkakor. Ska va med wilma och hanna sen då.
Haaa en undeeeerbaaar dag sålänge då, puss. ♥
 
min skolavslutningsklänning
 
 

snaart

 

regn

Hej hej hej! Idag så har det regnat jättemycket. Alla fyror åkte på en utflykt till någon strand och när alla hade badat klart typ så började de regna, ösregna. Så vi gick hem.
 
Nu sitter jag på bussen till gymnastiken med Emma, sista gymnastikträningen, tagga tagga!! Haha, nej men ja. xx

badaaa

bella och emma badar


new in

 
 
 
 
Det här var vad jag köpte när jag var hos mormor och morfar. Toppen är från KappAhl och det är mycket typ mönster på den och spets längst ner på toppen och på ärmarna. Sen så köpte jag en cardigan typ en enkel vit med knappar och lite typ puff på axlarna.
 
Lite snabbt om dagen i alla fall, har kommit hem från mormor och morfar nu och har tagit en dusch. Har inte riktigt gjort så mycket då, mest suttit i en bil och lyssnat på musik så det finns inte så mycket och berätta.
 Imorgon så är det måndag och sista skoldagen! Åhh! Längtar till sommarlovet såå mycket! Vi ska typ åka till någon strand och bada med alla fyror på min skola. Enligt min mobil så ska det regna imorgon, wihoo. Nej men det skulle vara synd för de har sagt att om det regnar så blir det ingen utflykt.. :(
 
xx

10 saker ni inte visste om mig

Jag hatar spindlar och så fort jag ser en så börjar jag skrika och springa hur länge som helst typ. 
 
Jag älskar sura godisar.
 
Jag har bytt blogg typ tusen gånger för att jag aldrig blir nöjd med namnet.
 
Jag hatar när jag berättat en sak som tar ganska lång tid att förklara och så säger den personen som jag förklarar till "va? kan du berätta igen".
 
Jag har brutit armen en gång.
 
Jag älskaaaaar Gröna Lund och Liseberg.
 
Jag har gått på gitarr sen i tvåan. 
 
Jag tycker att jeansshorts som är lite sådär sönder är sjukt snygga.
 
Jag gillar inte bananer, usch. 
 
Jag vill heta Kylie.
 

lite om dagen

 
Hej hej! Nu har jag, min moster och mamma gått på en promenad och jag kom precis hem. Idag så träffade jag ju släkten och åt på resturang och åkte hem till mormor och morfar sen och hade trevligt typ. 
Imorgon så ska vi åka hem igen och sen blir det sista skoldagen då. 
xx
vi fika lite också, haha

 

fiskbensfläta

Hej hej! Sitter och kollar på Madeleine och Chris bröllop. Fast jag kollar mest på bloggar och så, haha. Hennes klänning var väldigt fin tycker jag, vad tycker ni?
Lovisa, min kusin gjorde en jättesnygg fiskbensfläta, eller jag tror det heter så, på mig. Som ni ser där nere så har jag en ny spetströja som jag köpte idag. Jag köpte, eller mamma köpte också en kofta till mig som jag visar senare. xx
 

redo för fest

Nu har jag kommit hem från stan och jag köpte lite kläder som jag kan visa sen. Har i alla fall gjort mig klar och ska snart åka till en resturang och äta med mammas släkt och ja. 
 
xx

today

God morgon alla söta läsare! Idag så hade jag och mamma tänkt gå ner till stan här hos mormor och morfar en liten stund och sen gå hem för att träffa min morbror och moster och deras barn som kommer hit för att bo här också. 
Efter så ska vi göra oss klara för att åka till en resturang och fira de för att de har gift sig! Det är väl typ planerna idag än så länge. 
 
Igår så var det ju kvalmatch för VM med Sverige och Österike. Sverige fick i alla fall ett mål då, fast det hade varit kul om de hade vunnit, haha. Eller vad tycker ni? 
 
xx
 
 

framme

Hej hej hej. Kom fram till mormor och morfar för ett tag sen men bloggade inte då eftersom vi åt pannkakor och hade det myysigt. Nu så ska vi kolla runt i deras trädgård lite och sen ska vi kanske kolla på tv eller något sånt. 
Deras trädgård är inte så jättestor, men lagom. Fast ni skulle se hur mycket blommor och träd de har, haha! Glömde ta med systemkameran så det blir inte typ proffsbilder med en systemkamera på blommor och sånt utan jag får fota med mobilen istället.. Hehe.  
 
Imorgon så blir väl planerna att vi kanske åker till stan på morgonen och sen byta om till festkläder för att äta på resturang med mammas sida och fira att min moster och morbror har gift sig! Graattis! ♥
Finns väl inte så mycket mer att säga än det här så ha en bra kväll nu så hörs vi imorgon. xx 

in the car

 
 
 
Hejsaan, nu sitter jag i bilen när solen skiner utanför, haha. I alla fall så är jag påväg till mormor och morfar, eller har varit det ett tag. Vi har typ två timmar kvar. Ni får gärna tipsa låtar som jag kan lyssna på nu när jag åker bil, har så sjukt tråkigt, haha. Idag så är det bara fyra dagar var till sommarlovet och det känns såå skönt och kul. Har längtat ända sen i mars typ.. xx. 

summer outfit

Fixade ett collage nu innan jag ska åka till mormor och morfar. Jättefin sommar outfit, tycker jag. Haha. Ska i alla fall packa nu och sen så ska vi åka iväg.
Hoppas ni får en jättebra dag så hörs vi senare ikväll kanske. ♥ 
Om ni undrar så är kläderna, skorna, iphone skalet och armbandet från H&M, nagellacket och läppglanset är från kicks och solglasögonen från cubus.

national dagen

Hejsan! Idag så har jag varit på landet med släkten. Vi var där väldigt länge, för vi kom hem nu. I alla fall så fikade vi, grillade och så. Kan kanske berätta mer imorgon, är så trött nu, haha. Hoppas ni haft bra national dag 

chokladsnittar

 
 
Hejs! Har bakat chokladsnittar nu idag och ska snart åka till landet med familjen. Nu är det torsdag och ledigt och det känns typ som om det är lördag, haha. Armen, om det är några som undrar så blir den inte precis bättre.. Kan man säga. Kanske ska gå till doktorn eftersom läkaren på gymnastiktävlingen sa att det skulle gå över efter några dagar. Jag hade tävlingen i lördags och nu så är det torsdag och det har knappt blivit något bättre.
Idag så är det också jättevarmt så det är väl typ en av andledningarna att vi åker ut till landet istället för att sitta hemma. Imorgon så åker vi till Småland för att fira att min morbror och moster har gift sig! Grattis, grattis.
 
Hoppas ni får en jättebra nationaldag! ♥
 

sista riktiga skoldagen

Hej hej! Idag så var det sista riktiga skoldagen. Egentligen så var det inte en riktig skoldag då, halva dagen åt vi godis så ah. Blev helt proppmätt, och hade ändå bara köpt lösgodis för sju kronor.. ja.
Men förmiddagen var i alla fall skola. Vi gjorde klart saker och städade. Efter skolan gick jag hem med Tuva till mig och hoppa studsmatta och så. Sen så åkte jag till forum och åt middag där för att vi ändå skulle kolla på skor till skolavslutningen och en vit kofta, haha. Jag hittade inget faktiskt. Nu är jag hemma och ska prova min skolavslutningsklänning typ.
Nu är det ju långhelg och det är såå skönt! På fredag så ska vi åka till Småland, till min mormor och morfar. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, haha. Det är faktiskt bara 6 dagar kvar till skolavalutningen! Längtar till sommarlovet..
Kram. ♥
 
  

tisdag

Hej hej bloggen! Idag i skolan jobbade vi väldigt mycket med att få klart saker typ. Sen var det också sista engelska lektionen och sista musik lektionen. På engelskan pratade vi bara om hur typ klassen skulle fira national dagen som är på torsdag och åt godis. På musiken så såg vi på musikvideos av Beyoncé, Nicki Minaj, Jusin Bieber, några stepdansare typ haha och någon konstig låt som vår fixagrejer kille fick välja, nej men jag har glömt bort vad det heter man man fixar grejer.
 
Efter skolan gick jag hem till mig för att farmor och farfar skulle komma idag. De hade lagat våfflor så jag åt en våffla, haha. Sen när de åkt åkte jag och mamma iväg till Willys för att köpa godis för att vi ska ha stjärnfest i skolan imorgon, man äter godis och kollar på film typ. Och ja, jag vet att jag har godisförbud men jag fick ta godis ändå..
Sen resten av kvällen har jag varit ute och studsat studsmatta och spelat king med min lillebror.
 
KRAM.♥

morgon

Hej hej bloggen! Idag vaknade jag vid halv sju och åt frukost, smoodie. 
Armen blir inte precis bättre efter gymnastiken igår. Jag fick köra volt stegombyte och sen någon liten konstig hjulning istället för rondat flickis och på hopp körde jag som vanligt, så ja. 
Nu har jag fått ganska ont i armen igen..
Kram. 

på bussen

Hej hej. Nu sitter jag och Emma på bussen till gymnastiken. Det blev lite fail för när vi hoppa på bussen sa han att den inte gick till den stationen vi skulle på, Emma har bussrämsa. Så vi gick ändå på och skulle hoppa av vid Nacka Forum men sen kom jag på att farmor och farfar hade ju gjort plättar till mig och Emma så de kanske kunde skjussa oss från Orminge så vi gick först av, sen på igen typ och sen av. Sen kom busschauffören och sa att han hade tänkt fel och att den här bussen gick till den stationen iaf. haha, ja. Kram. 

sommaar

Hej hej! Idag som sagt har jag varit på landet. Vi åkte faktiskt ut med båten ett tag till något ställe, haha vet inte vad det heter. Där köpte vi i alla fall glass och så och sen åkte vi hem med båten igen. Det var första gången jag åkte med båten i år, premiääär! Haha.
Vi trodde att det skulle vara min familj och farmor och farfar men helt plötsligt så två kusiner och deras pappa dit till landet. De följde med och åkte båt men sedan åkte de hem ganska snabbt efter för att de skulle ha gäster.
Vi åkte också hem sen och så bestämde vi att farmor och farfar skulle komma och äta middag hos oss lite senare.
 
Nu har jag precis målat naglarna i pastellgrön och glitter ovanpå.. Det tog sjukt lång tid för att det alltid blev failat, haha. Min arm håller typ på att bli bättre tror jag också, jag kan ju köra handvolt och rondat och sånt på studsmattan, fast lite ont gör det. Aja, det blir nog bättre snart. Får se om jag kör något på gymnastiken imorgon.. Kanske kan köra hopp men ja.
 
På landet så fotograferade jag lite blommor men jag har inte laddat upp bilderna än. Ni får kanske se de i övermorgon för att på måndagar har jag det väldigt stressigt eftersom min skola slutar tjugo i tre och jag ska hem med Emma, byta om till gymnastikkläder, äta och sätta upp håret och sen ta en buss som går typ halv fyra. Och så kommer jag hem vid sju.
 
Kraam. ♥

ut och fotografera ☆

Hejsan! Nu har jag ätit lunch och ska ut och fotografera blommor och sånt. 
Det är verkligen jättevarmt här på landet, det är det säkert hemma också, haha. xx 

skadad

 
God morgon bloggen! Igår på gymnastiktävlingen så typ stukade jag armen. Vet inte riktigt vad som hände men det var på förträningen när vi hade matta. Jag skulle köra rondat flickis och armen kom typ fel i flickisen. Så jag kunde inte köra matta på tävlingen, eller överslag. Hopp körde jag och fristående fast det gjorde vääldigt ont när man stod i brygga på friståendet.. Känns väldigt lyckat. Lagom till sommaren dessutom. Fast det kommer några läka på några dagar. Så ja. Vi vann i alla fall silver i fristående och det kändes ju skönt! Då kände man liksom att man inte hade förstört hela friståendet.. haha.
 
Idag så ska det typ bli 25+. SOMMAAAAR! Jag och familjen ska typ åka ut till landet och åka båt och kanske bada.
Får se hur det går att bada för mig isf.. haha. Har väl inte så mycket mer att säga, så ha det bra så länge!
 
Kram. ♥

shorts

jääättesnygga shorts här nere.. Måste ha! Vilka tycker ni mest om?

tävling

God morgon bloggen! Idag så är jag fortfarande väldigt förkyld, fast jag har inte ont i halsen längre.
Idag så vaknade jag typ fyra.. Sen fick jag somna om och sov till typ halv åtta. Som ni kanske vet så ska jag ha gymnastiktävling. Jag hoppas att det ändå går ganska bra när jag är lite förkyld..
Ska snart göra mig klar och börja på frisyren. Vi ska först göra en tofs sen så ska man göra en fläta och sän gör man flätan till en boll. Min boll brukar bli jättestor.. Har ganska mycket hår, så ah. Haha.
 
Nu är det ocksååå junii! Åh vad jag har längtat. ♥ Bara tio dagar kvar till sommarlov för mig!
Det är också bara fyra skoldagar kvar! Ska bli så sjukt skönt att bara ha sovmorgon varje dag och bada och sola.
 
Haa det bra! ♥